Provet Algi 1l

Kód: 140630
737 Kč / ks
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
22.5.2024

PROVET®ALGI uvolňuje ztuhlá svalová vlákna. Zmírňuje bolesti kloubních vazů, svalů a svalových úponů. Napomáhá organismu zvládat tréninkovou zátěž.

Detailní informace

Detailní popis produktu

relaxuje svaly

uvolňuje ztuhlá svalová vlákna

rehabilituje klouby

pomáhá odstraňovat zánět a pomáhá utlumovat bolest

Účinky

PROVET® ALGI uvolňuje ztuhlá svalová vlákna. Zmírňuje bolesti kloubních vazů, svalů a svalových úponů, tlumí zánět. Napomáhá organismu zvládat tréninkovou zátěž. Jemně tlumí bolest, výrazně potlačuje zánět. Má silné antioxidační účinky zmírňující negativní působení volných radikálů na organismus. 

Doporučené dávkování

20 – 40 ml / dospělý kůň (500 kg) /den
Optimálně 40 ml denně prvních 7 dní kůry, poté 20 ml na den do dobrání.

 

 

1000 ml obsahuje

Boswellia serrata extr. 4000 mg

Doplňkové parametry

Kategorie: Na klouby svaly šlachy pro koně
Hmotnost: 1.09 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Mikrop ČEBÍN a.s. Vyrábíme a prodáváme minerálně–vitamínové doplňky výživy pro všechny druhy zemědělských zvířat. Značka Mikros a Mikrop. Spolehlivý partner zemědělců a chovatelů. Poradenství vy výživě skotu, prasat, drůbeže, ovcí. Ve výživě koní, lesní zvěře. Silážování a ekologickém zemědělství. 

Mikrop Horse pro koně Minerální doplňkové krmivo pro zvěř. Mikrpo Čebín se značkou Mikros pro drobnochovy i velkochovy - pro drůbež, hlodavce - králíky. Mikrop Ovis kompletní mléčná krmná směs pro jehňata a kůzlata a svými parametry se přibližuje složení ovčího mléka. Mikrop vnadící směsi pro vnadění při sportovním rybolovu. Mikros pro hospodářskou zvěř - telata, skot, prasata a selata.

Vápenný grit VPC pro drůbež a holuby, napomáhá trávení a má pozitivní vliv na kvalitu skořápky.