Aromatizovaná vnadící směs pro ryby 3kg

Kód: 48969
153 Kč / ks
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
25.11.2024
Směs je vhodná jako základ krmení pro vnadění všech kaprovitých ryb. Používá se na výrobu těsta buď samostatně, nebo společně s dalšími surovinami.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Aromatizovaná proteinová směs je vhodná jako základ krmení pro vnadění všech kaprovitých ryb. Můžete ji použít na výrobu těsta buď samostatně, nebo společně s dalšími surovinami.

Návod k použití:

  • Před použitím přidáme do směsi přiměřené množství vody a dobře promícháme.
  • Pro zvýšení účinku můžeme přidat další práškové nebo tekuté aromata, případně pevné složky (kukuřice, hrách, těstoviny apod.) Takto připravenou směsí vnadíme pomocí krmítek, nebo samostatně.

Doplňkové parametry

Kategorie: Krmítkové směsi pro rybolov
Hmotnost: 3.012 kg
? Ryby Druh ryb: Kapr - Carp
Ryby vnadění nebo výkrm: Vnadění rybolov
? Rybolov Vnadění ryb - vnadící směsi: Krmítková směs

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Mikrop ČEBÍN a.s. Vyrábíme a prodáváme minerálně–vitamínové doplňky výživy pro všechny druhy zemědělských zvířat. Značka Mikros a Mikrop. Spolehlivý partner zemědělců a chovatelů. Poradenství vy výživě skotu, prasat, drůbeže, ovcí. Ve výživě koní, lesní zvěře. Silážování a ekologickém zemědělství. 

Mikrop Horse pro koně Minerální doplňkové krmivo pro zvěř. Mikrpo Čebín se značkou Mikros pro drobnochovy i velkochovy - pro drůbež, hlodavce - králíky. Mikrop Ovis kompletní mléčná krmná směs pro jehňata a kůzlata a svými parametry se přibližuje složení ovčího mléka. Mikrop vnadící směsi pro vnadění při sportovním rybolovu. Mikros pro hospodářskou zvěř - telata, skot, prasata a selata.

Vápenný grit VPC pro drůbež a holuby, napomáhá trávení a má pozitivní vliv na kvalitu skořápky.