INDIANA Salami Snack Jalapeno 18g

Kód: I-120
39 Kč / ks
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
25.11.2024
Snack ze sušeného vepřového masa s příchutí Jalapeno.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ideální svačina, kterou můžete s klidným srdcem zařadit do svého každodenního jídelníčku. Díky papričkám jalapeno má příjemně pikantní chuť, kterou ocení každý gurmán. Se Salami Snackem vás mlsná už nikdy nedohoní.

  • 100 g Salami Snacku Jalapeno je vyrobeno ze 180 g čerstvého masa

Složení: vepřové maso, slanina, sůl, dextróza, koření 3%, výtažky z koření, červená řepa, konzervační látka: dusitan sodný, antioxidant: kyselina askorbová, aroma, kouř.

Další informace: Suchá klobása - uzené vepřové maso a slanina. Na povrchu může být lehký bělavý konzumovatelný povlak. Jsou to krystalické soli. Baleno v ochranné atmosféře. Skladování: Bez chlazení.

Nutriční hodnoty výrobku: 100g 18g *
Energetická hodnota v kJ 1748 315
Energetická hodnota v kcal 421 76
Tuky v g 33 5,9
z toho nasycené v g 13 2,3
Sacharidy v g 1 0,2
z toho cukry v g 1 0,2
Bílkoviny (proteiny) v g 30 5,4
Sůl v g 3,9 0,7

* porce

Výrobce: INDIANA s.r.o., Na lysině 658/25, Podolí, 147 00 Praha 4

Doplňkové parametry

Kategorie: Jerky sušené maso
Hmotnost: 0.018 kg
Doplňky stravy pro lidi: Jerky sušené maso

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

INDIANA s.r.o. výrobce sušeného maso značky Jerky.

Indiana Beef Jerky sušené maso je plně evropsky certifikovaný produkt vyrobený převážně z evropských surovin s klasickou evropskou slanou příchutí. 100 g sušeného masa odpovídá 240 g syrového masa (300g syrového masa tuňák), se všemi prospěšnými nutričními hodnotami.

Produkty jsou bez lepku, bez přidaných glutamátů, obsahují nízkou hladinu sacharidů a sůl z mrtvého moře. Doporučené skladovací teploty jsou +5 až +30 ˚C. Minimální doba trvanlivosti 12 měsíců. Pro výrobu jsme zvolili závod, jež splňuje nejpřísnější hygienické normy. Zde je Jerky vyráběno na strojích v majetku firmy Indiana s.r.o..

Certifikáty výrobce: IFS, HACCP, ISO 9001:2000, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:1999, EFSIS, BRC. Společnost Indiana s.r.o. byla založena 22. srpna 2002. V současnosti prodáváme Indiana Beef Jerky ve více jak 20-ti evropských zemích.